Gefameubel aankoop en levering

Gefameubel is de meubelwinkel die ervoor zorgt dat je graag bij ons winkelt. Wij bieden je kwaliteit, topservice, een toonzaal met heel wat modellen en goede leveringsvoorwaarden. Meer informatie vind je hieronder.

Kwaliteit

Gefameubel, dat is op en top kwaliteit, in elk meubelstuk dat we tonen en leveren. Wij garanderen dat elk meubelstuk door ons persoonlijk is getest en goedgekeurd. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in de meubelsector en weten dus ook als geen ander wat kwaliteit is.

Goede service

En die kwaliteit is niet enkel terug te vinden in onze meubels, ook onze service is gegarandeerd van topkwaliteit. Bij ons is klant echt koning, wij willen dat je bij ons met een tevreden gevoel naar buiten kan. Geen opdringerige verkopers, geen verkooptechnieken. Wij weten dat onze meubels stuk voor stuk van kwaliteit zijn, en moeten je dus geen blaasjes wijsmaken. Wij draaien niet rond de feiten. Wij zijn er om je te helpen, niet te frustreren.

Onze toonzaal

Onze toonzaal is gevuld met een wijde variatie aan modellen in elke stijl. Wij willen dat je als klant genoeg keuze hebt en dat meubels kan vinden in jouw stijl. Wij updaten onze toonzaal ook geregeld zodat mocht je de eerste keer niets vinden naar je zin, je bij je volgende bezoek misschien wel iets vindt.

Levering

En van zodra je een keuze hebt gemaakt, stellen wij alles in het werk om jouw meubelstuk zo snel mogelijk bij jouw thuis te krijgen. Wij zorgen ervoor dat het meubelstuk veilig vervoerd wordt en bij jouw aankomt op een moment dat past voor jou. Wij willen je niet onderwerpen aan een papierwinkel en zorgen er dus voor dat jouw aankoop zo vlot mogelijk verloopt. Tevens worden je meubels gratis bezorgd.

Offerte

Ben je echter niet zeker over je aankoop en wil je er een nachtje overslapen, dan kan je bij ons steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze prijzen veranderen niet zomaar van dag tot dag dus je kan er zeker van zijn dat de prijs op je offerte ook echt jouw offerte is.

Conclusie

Dus ben je op zoek naar een nieuw meubelstuk of wil je je hele huis inrichten, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij garanderen je kwaliteit van begin tot eind.

Contact

Op dit moment is Gefameubel niet te bereiken, omdat wij niet meer actief zijn. Het contactformulier is daarom buiten gebruik.