De Gefameubel eettafel

Veel mensen onderschatten hoe vaak je de eettafel gebruikt. Niet enkel tijdens maaltijden, maar ook wanneer je kinderen willen schilderen of wanneer jij wilt puzzelen of een feestje organiseert en ga zo maar door. In veel gezinnen is de eettafel het hart van het huis. En toch wordt de eettafel vaak vergeten wanneer je denkt aan de inrichting van je huis. De meubelexperten van Gefameubel zijn er echter om je te tonen hoe belangrijk de eettafel is.

Het design van je eettafel

Het is verrassend hoeveel keuze er is in eettafels. Zo zijn er de maten: wil je een grote tafel voor 6 tot 8 personen of net een kleinere tafel voor 4 personen. De materialen: wil je kunststof, metaal (aluminium, staal, ijzer,..) of hout ( eik, beuk, kers,…)? En de vorm: rond, vierkant, rechthoekig… Maar natuurlijk trekt vooral het blad de aandacht.

Het blad van je eettafel

Je kan kiezen voor een simpel design van je eettafel waarbij het blad en de poten van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Maar misschien wil je wel een mooi marmeren blad of net een blad gemaakt van glas. Bij Gefameubel vind je het allemaal. We hebben ook bladen gemaakt met verschillende materialen zoals een stenen rechthoek in een houten rechthoek en andere leuke eyecatchers. Onze experten weten als geen ander waar je naar op zoek bent en helpen je dan ook graag verder.

De stoelen voor je eettafel

Natuurlijk mag je de stoelen niet vergeten. Vaak zijn ook deze zeer bepalend in je keuze van tafel. Want een mooie stoel is niet noodzakelijk een comfortabele stoel. Een belangrijke vraag die we onze klanten dan ook stellen is hoeveel tijd ze denken door te brengen aan hun eettafel. Gebruik je hem veel, dan is het misschien beter om comfort je prioriteit te maken. Verder kan je misschien ook best overwegen hoeveel mensen meestal aan je tafel gaan zitten, als je vrienden vaak over de vloer komen is het misschien wel handig om wat extra stoelen te hebben.

Samenvatting

Kortom er zijn heel wat dingen te overwegen wanneer je je eettafel koopt. Bij Gefameubel helpen je graag verder om zo jouw perfecte eettafel te vinden.

Contact

Op dit moment is Gefameubel niet te bereiken, omdat wij niet meer actief zijn. Het contactformulier is daarom buiten gebruik.