Salontafels kan je vinden bij Gefameubel

Wanneer je aan de inrichting van je woonkamer denkt, denk je aan een zetel en salontafel. Een salontafel is dan ook handig om te hebben. Je hebt een plaats om je drankje neer te zetten, je afstandsbediening neer te leggen en natuurlijk heel wat andere dingen.

Een poef of een salontafel?

Een van de leukste dingen op de markt momenteel is een omkeerbare poef. Het kussen van de poef kan je omdraaien waardoor je een plat blad krijgt, en je poef zowaar verandert in een salontafel. Dus wanneer je moe bent en je voeten even wil omhoog leggen of je vrienden over de vloer hebt en je een extra zitplaats kan gebruiken, heb je een leuke poef. Maar wanneer je een feestje geeft en wat hapjes op je salontafel wilt zetten, draai je het kussen gewoon om. Dat niet alleen, vanbinnen heeft het ook een holle ruimte waardoor je het kan gebruiken om wat spullen in op te bergen. Handig!

Gefameubels salontafel

Natuurlijk is dat niet de enige salontafel/poef die Gefameubel verkoopt. In onze toonzaal hebben wij heel wat mooie en functionele salontafels. Kom gerust eens een kijkje nemen en onze experten zullen je zeker de nodige informatie geven, zodat jij naar huis gaat met een mooie salontafel.

Design van je salontafel

Net als bij de eettafels, biedt Gefameubels je een grote keuze aan salontafels. Van kunststof tot hout of glas, wij hebben het! De modellen in onze toonzaal zijn zo gekozen dat je een grote variatie hebt aan idee├źn. Vind je echter niet wat je wil, wanhoop dan niet, onze catalogus houdt nog veel meer modellen in zodat wij iedereen de salontafel van zijn of haar dromen kunnen aanbieden.

Bijzettafels

In veel gevallen hebben de salontafels in ons gamma bijbehorende bijzettafeltjes. Je salon is dan natuurlijk ook niet compleet zonder een bijzettafel. Ook deze kan je bewonderen in onze toonzaal. Wil je echter liever wat variatie in je woonkamer, dan is er ook voor jou wel wat wils in ons breed gamma van kleuren en materialen. Dus ben je opzoek kom dan zeker eens bij ons langs en wij helpen je verder!

Contact

Op dit moment is Gefameubel niet te bereiken, omdat wij niet meer actief zijn. Het contactformulier is daarom buiten gebruik.