Zitmeubilair

Gefameubel heeft een wijd gamma aan zitmeubilair. Van zetels tot relaxen. Wij hebben het allemaal! Onze toonzaal heeft verschillende modellen in de aanbieding dus kom zeker eens een kijkje nemen.

De zetel van je dromen
Je zetel staat centraal in je woonkamer en is zonder twijfel een van de belangrijkste meubels in je huis. Je beseft pas hoe veel je een zetel gebruikt wanneer je er geen hebt. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er zoveel verschillende soorten en maten zijn. Wij zijn al 60 jaar actief in de meubelsector en weten dus perfect wat je noden zijn. De zetel van je dromen kan je vinden bij ons.

De ideale zetel vinden
We helpen je eerst de belangrijke vragen te beantwoorden. Namelijk, wat zoek je precies, wil je een L-vormige zetel of liever een 2 zit en een 3 zit. Of wil je een massagestoel kopen voor je moeder die en dagje ouder wordt? Hoeveel ruimte heb je en hoe groot mag de zetel zijn? Wil je een zetel met een relax of meerder relaxen zodat zowel jij als je partner je voeten omhoog kunnen leggen? Het zijn allemaal vragen die je helpen de ideale zetel te vinden.

De multifunctionele zetel
Wij weten hoe heerlijk het is om in de zetel te ploffen na een zware werkdag en wat op Facebook te browsen met je laptop of GSM. Maar hoe vervelend is het dat je op zoek moet gaan naar de lader en daarna half uit je zetel moet hangen omdat je kabel niet lang genoeg is of dat je bijna verstrikt raakt in de zee van verlengkabels. Dit is tegenwoordig niet meer nodig. De nieuwste zetel hebben een USB-poort en stopcontact ingebouwd in een verborgen compartiment. Handig!

De zetels in onze toonzaal

Onze toonzaal is gevuld met tientallen banken, sofa’s, relaxen en massagestoelen. Want je weet pas echt hoe goed een zetel is door er in te zitten natuurlijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat je heel wat verschillende zetels kan uitproberen. Dus ben je op zoek naar een leuk nieuw bankstel, kom dan zeker eens langs in onze toonzaal.

Contact

Op dit moment is Gefameubel niet te bereiken, omdat wij niet meer actief zijn. Het contactformulier is daarom buiten gebruik.